Tukang Urut Kaki Yang Ganas

Tukang Urut Kaki Yang Ganas

Tukang Urut Kaki Yang Ganas

VIP579 SLOT258 SLOT161 FASTBET99 STARBET99 HOKIBET99 NEXIABET WINTOGEL

– Hari itu hari Ahad, rutin hidup saya yakni Isnin dan Rabu melayan Lin dan Farah semasa kelas tusyen, Sabtu melayan pensyarah saya di biliknya dan hari Ahad yakni hari untuk diri saya sendiri! Setiap Ahad, saya akan merayau rayau di pasaraya sekitar Johor untuk “mencuci mata” dengan memerhatikan perempuan wanita seksi yang berjalan dengan berbagai jenis saiz tetek.

Aku ini memang jenis yang suka melihat ke payudara wanita. Saiz yang lebih besar yakni lebih baik. Tapi jangan tetek besar alasannya yakni gemuk! Macam tu saya tak suka. Aku pernah menyapukan air mani saya ke coli perempuan. Memang asing kan saya ini! Selain itu, semasa merayau rayau, saya akan mencari peluang untuk mengintai tetek perempuan semasa ia menundukkan badan. Memang itu telah menjadi hobi aku.

Ahad 10 pagi. Aku bangun dengan batang yang masih terasa sengal sengal selepas buat 3 round dengan pensyarah aku, Puan Ayuwati sekaligus. Semasa mandi pagi, saya teringat kisah semalam dan saya mula melancap, ah ah ah, sedap juga melancap walaupun tidak seenak bila dimasukkan ke lubang pantat sebenar.

Ahad 11 pagi, selepas bersarapan, saya menaiki motosikal RXZ menuju ke pasaraya CS di Johor Baru. Sampai di sana, saya pun mula merayau rayau sendiri. Aku ada juga ajak member saya keluar tadi, tapi ia kata tak senang, kena temankan sahabat wanita. Aku faham faham saja, entah berapa kali ia kongkek girlfriend ia tu sepanjang hari ini.

Ahad 12pm, saya makan tengahhari di restoran N di pasaraya CS. Sambil memesan makanan, saya sempat melirik mata ke penggalan baju pelayan kaunter yang manis itu. Tak nampak sangat, tapi kalau ia tunduk, mesti saya akan nampak bentuk payudaranya. Selepas itu, saya pun menuju ke meja makan. Tiba tiba, saya ternampak suatu iklan.

“Urut seluruh badan.. RM 30 saja, contact no xx-xx”.

Aku berfikir sejenak, kalau “Seluruh Badan”, apakah maknanya termasuk batang saya sekali? Ah, peduli apa, kini perut saya lapar, jadi mesti diisi dahulu, lain lain benda nanti gres fikir!
Tukang Urut Kaki Yang Ganas
Ahad 1pm, saya selesai makan dan meninggalkan meja makan. Aku ternampak iklan yang sama sekali lagi, otak saya yang kotor pun berfikir lagi. Sebenarnya, photomemek.com saya gres keluar honor semalam, duit hasil saya mengajar Lin dan Farah tusyen (juga mengajar mereka seks), kepada pembaca yang tak faham maksud aku, bacalah kisah saya yang terdahulu! Jadi, saya rasa RM 30 kira boleh try juga, lagipun tubuh saya masih sakit sakit digenggam dan ditumbuk tumbuk oleh Puan Ayuwati.

Buat pengetahuan pembaca, Puan Ayuwati memang asing gila sedikit, suka melaksanakan agresi ganas semasa bersetubuh. Masih ingat lagi bagaimana saya dipaksa meminum air kencingnya? Begitulah, saya ditumbuk tumbuk semalam. Nasib baik Puan Ayuwati tak kuat, alasannya yakni semasa orgasme ia akan menjerit jerit sambil menumbuk saya dengan sehabis tenaganya. Walaupun tak kuat, tapi pundak saya terasa sakit juga. Maka, saya tetapkan untuk menghubungi nombor itu.

Aku memikirkan kalau lelaki yang mengangkat telefon itu, saya akan melupakan saja hasrat saya untuk mengurut. Tapi, ternyata perempuan yang mengangkatnya. Aku pun menciptakan temujanji di bilik sewa aku. Dari ragam suaranya, saya meneka ia dalam usia 30-an.

Ahad 3 pm, pintu saya diketuk. Aku pun cepat cepat bangun dari sofa tengok TV di kawasan saya dan membuka pintu. Wah, ternyata sangkaan saya betul. Si tukang urut ini kelihatan berusia 30-an. Aku sanggup mencium kedaluwarsa perfume yang wangi dari badannya. Aku mengesyaki ia yakni seorang pelacur! Mekapnya juga terlalu tebal, dan saya teringat iklan di TV sebentar tadi wacana kempen pencegahan penyakit AIDS.

“Mahu urut, kan?” ia bertanya.

Ya, saya menjawab. Aku pun membawanya ke bilik aku. Dia menyuruh saya menanggalkan pakaian dan tinggalkan hanya celana dalam sahaja. Aku mengikut saja kemudian berbaring di atas katil aku. Kemudian, program mengurut pun bermula. Aku sempat bertanyakan namanya, ia kata namanya Tina saja. Aku tidak berbual panjang dengannya kerana ia tidak begitu serius melayan pertanyaan aku.

Cara mengurut Tina sangat baik. Bahu saya yang ditumbuk oleh Puan Ayuwati semalam terasa selesa semasa dipicit picit oleh Tina. Dia memulakan program mengurut dari bahu, kemudiannya kepala aku. Aku terasa sangat senang semasa diurut oleh Tina. Minyak urut yang dipakai juga wangi. Tina hanya kata minyak itu yakni buatan tradisional kampungnya.

Selepas pundak dan kepala, dada saya pula dipicit picitnya. Aku merasa geli semasa ia tersentuh puting aku. Aku menahan gelak, tapi alhasil tertawa juga. Dia yang melihat keadaan saya sebegitu juga tersenyum sedikit. Eh, manis juga muka ia semasa tersenyum. Selepas dada, kedua dua kaki saya diurut. Kaki saya yang penat sehabis merayau di pasaraya tadi terasa ringan dan selesa selepas diurut.

Aku mencicipi proses mengurut telah selesai. Lalu saya pun bangun dan Tina pun mengemas benda benda. Sambil mengemas benda, Tina menunduk nunduk badannya dan mata keranjang saya pun sempat menoleh ke arah teteknya. Tetek Tina tergolong dalam saiz D, sangat ketara besarnya kalau dibandingkan dengan tubuhnya yang kecil. Batang saya naik saat itu apabila perasan bahawa Tina tidak menggunakan coli.

Kalau diikutkan hati, ingin saya terkam terus Tina pada masa itu juga dan cuba menciptakan korelasi seks dengannya. Tapi, kempen di TV sebentar tadi seram aku. Aku membayangkan wajah pesakit AIDS yang pucat dan tubuh yang gulung tikar di sana sini. Akhirnya, saya tetapkan untuk cepat cepat ke tandas dan melancap sendiri sahaja. Aku pun melancap, tak hingga 5 minit, air mani pun keluar, ah ah ah.

Semasa saya keluar dari tandas, Tina telah duduk di katil aku. Dia meminta bayaran RM 30 itu dan saya pun pergi mengambilnya. Semasa membayar, Tina bertanya sama saya mahu “extra service”? Tepat jangkaan aku, Tina sesungguhnya yakni pelacur! Dia menyampaikan kalau melancap, RM 10, oral RM 30, dan kalau tempah ia sepanjang hari untuk bersetubuh, harganya RM250. Aku keliru pada masa itu.

Aku memikirkan Lin, Farah dan pensyarah aku. Aku tidak mahu menjangkitkan mereka dengan penyakit kelamin. Selain itu, saya memikirkan kalau saya bisa bertahan hingga esok, filmbokepjepang.com saya boleh puaskan nafsu saya ke atas Lin dan Farah yang begitu dahagakan batang aku. Tapi, saya tidak sanggup menahan diri pada masa itu kerana Tina telah membuka bajunya dan telah telanjang dada.

Akhirnya, saya memberinya RM 50 (RM 30 untuk urut, RM 20 lagi untuk melancapkan saya dua kali berturut turut). Aku pun tidur terbaring di atas katil saya dan menyuruhnya menciptakan saya orgasme dengan tangannya. Aku pun melepaskan celana dalam aku, sementara Tina menciptakan beberapa agresi mengghairahkan kemudian berbogel di depan aku.

Aku mula menggunakan tangan sendiri untuk melancap. Tapi, Tina menepis tangan aku, ia kata itu yakni tugasnya sekarang. Aku pun membiarkan sahaja Tina dengan tugasnya. Tina membuka sebotol losyen dan menyapu tangannya dengan losyen itu. Selepas itu tangannya menggenggam batang saya dan mula melancapkan aku.

Dari perlahan lahan, Tina mula mempercepatkan gerakan tangannya. Tapi, selepas 15 minit, Tina masih melancapkan batang saya tetapi kesannya belum sampai. Kasihan Tina, ia tidak tahu saya telah melancap sendiri di dalam tandas tadi, jadi untuk kali kedua memang susah ia mahu memuaskan aku. Tapi, Tina ternyata profesional, ia membuka lapisan batang saya di bahagian atas kesemuanya, dan kemudian tangannya menumpu di situ.

Aku merasa sangat terangsang kerana bahagian itu yakni paling sensitif buat lelaki. Tak samapai 5 minit Tina menumpu di situ, saya klimaks. Tina mengelap air mani saya dengan tisunya. Kemudian, ia membuang tisu itu dan mahu beredar.

Aku memanggilnya, “Hey, masih ada lagi sekali. Mengapa kau mahu pergi sekarang?”

Tina terperanjat kerana ia tidak menyangka saya masih bertenanga untuk dilancapnya lagi sekali. Aku berkeras mahukan kembali RM 10 saya kalau ia tidak mahu “service” batang saya lagi sekali.

Tina alhasil menyerah dan mula mengurut lagi sekali batang aku. Seperti biasa, batang saya memang susah nak naik dan titik puncak kalau menciptakan tiga kali dalm satu round. Tina melancapkan batang saya usang tapi tak naik naik juga. Akhirnya, ia bertanya kepada aku.

“I give up, i use my mouth, it’s free, do u want it?”

Aku menolaknya kerana takut dijangkiti AIDS. Aku memaksanya mengeluarkan air mani saya dengan tangannya. Tapi, selepas 20 minit lagi berlalu, saya tak terasa apa-apa, Tina sangat cepat menggoyangkan dan melancap batang aku, tapi tak berkesan juga. Sekali lagi, ia mahu menggunakan mulutnya, dan saya menolaknya sama sekali.

Akhirnya, Tina bertanya, “Is breast fucking OK?”

Aku menjawab boleh. Kemudian, ia pun bertukar posisi kepada berbaring di atas katil aku, dan saya menjepitkan batang saya di antara teteknya yang besar itu.

Kali ini, saya yang control kelajuan fuck kedua-dua teteknya. Sambil itu, saya memainkan puting teteknya dengan tangan aku. Tina terasa nikmat kerana saya melihatnya menutup mata menikmati semua itu. Oleh kerana saya yang mengawal permainan kali ini, saya pun memancutkan air mani saya selepas 10 minit. Air mani saya bertaburan di mukanya.

Aku yang keletihan berbaring sahaja di tepi Tina dan menyuruh Tina balik sendiri dan berpesan kepadanya untuk menutup pintu. Tapi, Tina yang telah saya bangkitkan nafsunya ingin bersetubuh dengan aku.

“Ohh, shit, i want to do it with u, it is free, i need it now! Can u fuck me with ur cock?”
Aku hanya tersenyum kepadanya sambil berkata, “Sorry, find a dildo dan satisfy yourself, i want only safe sex.”

Dia nampak murung dengan jawapan saya dan kemudian beredar selepas mengemas pakaian dan alatannya. Begitulah berakhirnya pengalaman saya dilancap oleh seorang pelacur. Kali pertama, saya service sendiri, kali kedua oleh tangannya, dan kali ketiga saya terpaksa breast fucking pelacur itu kerana geram melihat teteknya yang besar.

Kalau difikirkan kembali, saya tidak menyesal kerana tidak menciptakan korelasi seks dengan Tina. Kalau ia mengurut 1 orang dalam sehari dan telah bergiat dalam bidang ini selama setahun, sekurang kurangnya 365 batang lelaki pernah masuk ke vaginanya. Memikirkan itu, saya sangat takut akan dijangkiti penyakit AIDS! Tapi, kalau sekadar dilancap dan breast fucking tubuhnya, saya rasa saya masih selamat.,,,,,,,,,,,,,,,,

 

VIP579 SLOT258 SLOT161 FASTBET99 STARBET99 HOKIBET99 NEXIABET WINTOGEL

PutriBokep

Create AccountLog In Your Account