Coba Pertama kali Melakukan Seks

Coba Pertama kali Melakukan Seks

Coba Pertama kali Melakukan Seks

VIP579 SLOT258 SLOT161 FASTBET99 STARBET99 HOKIBET99 NEXIABET WINTOGEL

– Umur saya kini ni dah 26 tahun dan sudah bekerja disalah sebuah syarikat swasta yang populer diseluruh Malaysia. Macam remaja-remaja lain, saya pun ada gak pengalaman yang tak boleh saya lupakan masa saya cukup umur dulu. Kisah ni terjadi masa saya di tingkatan 5. Masa ni saya gres mula serius bercinta dengan pakwe saya ni. Umur saya 17, umur beliau 21. Masa ni beliau study kat salah sebuah IPT, biasalah kan, pakwe saya ni pandai ayat, kalu setakat budak umur 17 macam saya ni mesti boleh makan punya…anyway, masa mula-mula mitra kami ayik dating dulu tapi lepas tu, beliau dah mula berani pegang tangan, both of us rajin naik bas pergi dating jauh-jauh sikit alasannya kalau akrab town sendiri nanti terserempak dengan sedara-mara.

Masa kat atas bas, beliau mula pegang tangan aku, usang lepas tu, beliau mula peluk penggang aku, kemudian beliau rapatkan muka beliau kat muka aku, saya supaya saja, alasannya rasa cinta kat dia…dia mula cium pipi aku, perlahan-lahan beliau cium saya kat lisan dan saya balas lepas tu adala beberapa adegan ‘heavy’ atas bas tapi kitaorang tak sanggup pergi jauh memandangkan tu kawasan public tapi aktiviti macam tu berterusan kalau kami ada peluang dan kalau kami rasa selamat untuk kami berbuat demikian. Aku pun dah jadi macam ketagih benda-benda macam tu and sometimes saya yang minta.

Satu hari ni, masa tu saya dah habis SPM, beliau ajak saya pergi kat rumah bujan dia, saya pun masa tu tak berapa boleh pikir lagi pun terus tak menolak, hingga kat sana saya tengok rumah tu sunyi saja, housemate beliau semua dah balik. Dia ajak saya masuk, saya ngikut aja. Dia tutup pintu dan senyum kat aku…mula-mula beliau lepak dulu..lepas tu beliau mula akrab ngan saya and mula cium dan peluk aku, makin lama-makin berpengaruh pelukannya dan makin rakus ciumannya, saya hanya mengikut arus. Dia pegang belakang tengkukku dan meneruskan ciuman ke leher dan belakang telinga, saya jadi makin hanyut, kemudian tangannya dimasukkan ke dalam t-shirt dan kali ini tangannya mula naik turun meraba bahgian belakangku, kemudian cakuk braku dibuka tangnnya mula berubah kehadapan dan meramas breastku, kemudian beliau menolak saya unntuk bering di atas lantai dan menyelak bajuku hingga manampakkan breastku photomemek.com kemudian terus dihisapnya nipple saya sehingga saya betul-betul hilang arah. Seluruh badanku dicium dan dijilat dan bertubi-tubi beliau menghisap nippleku, tangnnya pula sudah meraba masuk ke dalam jeans ku beliau kemudian membuka butang jeansnya, saya mula menarik t-shirtnya keatas memberi arahan supaya beliau membuka bajunya, beliau tidak membantah, semasa beliau membuka butang seluarku, saya juga melaksanakan masalah yang sama ke atasnya.

Dengan kerjasama kedua-dua belah pihak maka kami berdua tidak dilindungi seurat benang serentak. kini beliau berada di atas badanku sambil menikmati breastku, tanganku pula merayap-rayap meraba bontotnya yang pejal (pakwe saya ni atlit, body boleh tahan). Dia turun kebawah dan mula mencium cipapku, beliau mula finggering dengan dua jarinya, saya makin hanyut menyerupai terapung-apung diudara. Aku kemudian meminta di memsukkan 3 jari untuk saya merasa lebih puas..”daripada 3 jari baik ambik ni terus”..katanya sambil menawarkan kepada senjatanya, saya terdiam, saya tak tahu, tapi pada waktu itu saya rasa lakukanlah apa saja asal saya puas. Tanpa menunggu persetujuan aku, beliau terus menghalakan senjatanya ke lubang cipapku yang telah basah, ditusuknya dengan kuat…”aaak…..sakit ….” beliau masih meneruskannya, saya mangaduh lagi, beliau menarik keluar sambil mengusap kepala ku, ku lihat kepala batangnya sudah merah bagaikan nak pecah, “tahanlah sikit sayang, first time memanglah sakit…nanti mesti okay….kita cuba lagi yek…” saya mangangguk saja.

Dia menghulurkan senjatanya ke target buat kali kedua, kali ini beliau berjaya memasukkan separuh daripada senjatanya ke dalam lubang ku..aku masih sakit…aku menolaknya dan menekan bahagian bawah perutku untuk mengurangkan kesakitan. Dia memelukku dan mencium bahagian belakang ku , sakitku tadi mula reda, “Dah okay? kita cuba lagi….” Dia kemudian menurunkan mukanya ke bawah dan mejilat kelentitku, saya titik puncak lagi, tanpa membuang masa beliau menerjah masuk dengan cepat dan kali ni beliau berjaya memasukkan semua hingga habis, saya menahan nafas, tak sanggup saya ceritakan rasaku pada waktu itu, kemudian perlahan-lahan beliau menarik keluar kemudian disorongnya kembali, beliau manarik dan menyorong beberapa kali sehingga beliau hendak terpancut dan beliau menarik keluar senjatanya dan memancutkan air maninya di atas perutku..kami, berehat buat seketika dan kemudian kami mandi bersama..selepas insiden itu, hubungan saya makin rapat dengannya dan kami ada mengulanginya beberapa kali, kemudian saya ditawarkan ke IPTA dan hubungan kami mula renggang, kami putus sesudah saya berada di tahun 2 semasa di IPTA,

Aku berjumpa dengan pakwe gres yang sekuliah denganku…orangnya baik dan beriman, saya belum melaksanakan apa-apa dengan pakweku yang gres ni, paling teruk, pegang tangan je, tu pun amat jarang sekali….aku pun heran macam mana saya tak ketagih nak benda macam tu, mungkin alasannya bila bersama pakweku ni, kami kurang malah tidak eksklusif berbicara soal seks, kerana saya rasa melalui percakapn juga boleh mnyebabkan “arousal”..tetapi saya telah memberitahu pakweku ni yang saya ada menciptakan dosa besar, beliau menerimanya dengan baik walaupun mula-mula agak terkejut kerana saya dikategorikan sebagai wanita yang nampak baik jugakle (tapi takle hingga bertudung bulat). Dia kata semua insan ada buat salah, benda tu dosa besar, tapi kalau bertaubat dan tekad takkan buat lagi secara haram insyallah Allah s.w.t terima. Sejak berkawan dengannya saya rasa saya lebih banyak mendekati diri dengan Islam dan saya rasa sepatutnya, sesiapa yang ketagih wacana s! ! ex ni, eloklah baca al-quran banyak-banyak supaya fikiran tu tak dihasut oleh syaitan untuk melaksanakan perkara-perkara yang boleh membawa kepada zina….”jangan kau mendekati zina” termasuklah pelluk cium bukan muhrim, berbincang pasal benda tu dan lain-lain lagi.

Ingatlah, Allah s.w.t akan mengampunkan dosa-dosa insan selagi beliau tidak melaksanakan dosa besar”. Zina yakni dosa besar… elakanlah dirimu dari terjebak kedalamnya.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 

VIP579 SLOT258 SLOT161 FASTBET99 STARBET99 HOKIBET99 NEXIABET WINTOGEL

PutriBokep

Create Account



Log In Your Account